Регистрирай се сега! Register now!

Progressive НАГРАДИ

I издание

 


PROGRESSIVE AWARDS имат за цел да отличат успешните компании и брандове от бързооборотния бранш, които задават тенденции и допринасят година след година за развитието на индустрията и пазара, както и играят важна роля за развитието на партньорството между търговците и доставчиците.

В продължение на 10 години ние отразяваме гласа на българската бизнес общност за търговия с бързооборотни стоки. Да подпомагаме развитието на добрите взаимоотношения между търговците на дребно и доставчиците е ролята, която поехме от старта на първото издание на списание PROGRESSIVE, което сега добавя още една положителна инициатива към своята дейност – да награждава най-добрите в бранша. 

 

Механизъм
За да се запишете за участие в съревнованието за PROGRESSIVE Наградите, трябва да попълните формата за номинации, налична за всяка една от съществуващите категории. Формата за номинации може да бъде попълнена както на български, така и на английски език. 
Формите трябва да бъдат завършени до секцията „Аргументация за номинацията“, за да бъдат валидни и да продължат до етапа, в който ще ги разгледа журито, което ще избере по 5 финалиста във всяка отделна категория.
За да се ориентирате как се случва процесът по номиниране, моля информирайте се за критериите за избор на победителя, публикувани във формулярите за номинация и самономинация. 
Получената информация чрез формите за номинации няма да бъде публична и до нея ще имат достъп единствено членовете на журито, което избира финалистите. Тъй като поверителността е много важна, членовете на журито подписват споразумение за конфиденциалност.
Участието в PROGRESSIVE Награди 2019 не е обвързано със заплащането на каквито и да е такси. 
Периодът за номинации е от 22 февруари до 15 март 2019 година.

Селекция на финалистите
След изтичане на срока за номинации, PROGRESSIVE събира жури, което одобрява постъпилите номинации за PROGRESSIVE Награди и избира 5 финалиста във всяка една категория. 
По време на срещата журито ще анализира аргументите, записани в регистрационните форми. Също така ще вземе предвид и броя на постъпилите номинации. 
Номинациите, които получат най-много точки (топ 5) от журито, влизат в листата на финалистите. 
Списъкът с Финалистите ще бъде публикуван на сайта не по-късно от
20 март 2019 година. 

Гласуване
5-те избрани финалиста във всяка от 7-те категории навлизат в етапа на гласуване. Той продължава от 26 март до 12:00 ч. на 11 април 2019 г.
В този етап PROGRESSIVE изпраща имейли до всички 11 хил. средни и топ мениджъри от бързооборотния сектор и свързаните с него бизнеси. Всеки имейл съдържа уникален линк за достъп до платформата за гласуване.
Уникалните линкове гарантират, че един човек може да гласува само веднъж, защото те стават неактивни, ако веднъж вече са били отворени.
Внимание!!! Веднъж щом линкът е отворен, той ще стане неактивен, дори да НЕ сте гласували!
Генерирането на уникалните линкове и централизирането на информацията, събрана във формите за гласуване, се поддържат от IPSOS България - партньор на PROGRESSIVE Награди. 

За всеки един номиниран в дадената категория ще могат да гласуват всички, с изключение на хората, които работят в съответната компания.
Мениджърите от компаниите финалисти в тези категории ще получат персонализирани платформи за гласуване, така че да не могат да гласуват за награда за тяхната компания/проект.
НОМИНАЦИИТЕ  СА  ЗАТВОРЕНИ

Категории

 Най-добър Международен Ритейлър

  Номинирай Партньор   Самономинирай се

 Най-добър Локален Ритейлър

  Номинирай Партньор   Самономинирай се

 Най-добър Производител

  Номинирай Партньор   Самономинирай се

 Най-добър Нов Продукт Храни

  Номинирай Партньор   Самономинирай се

 Най-добър Нов Продукт Не Храни

  Номинирай Партньор   Самономинирай се

 Най-добър Проект за Социална отговорност

  Номинирай Партньор   Самономинирай се

 Най-добър Дистрибутор

  Номинирай Партньор   Самономинирай се
     
     

 

ProgresSivE награди гала вечеря

Победителите на PROGRESSIVE Награди ще бъдат обявени на официална церемония по време на ГАЛА ВЕЧЕРЯ, която ще се състои на 11 април 2019 г. в рамките на Конференцията PROGRESSIVE Retail Network - www.conference.progressive.bg  

Участвайте в състезанието на най-добрите състезатели!

 

ЖУРИ
АНГЕЛОС ГЕОРГИУ
Мениджър „Услуги за търговските вериги”
Нилсен България
 
ВЛАДИМИР ЧИРИКОВ
Пазарен анализатор
 
ГАЛИН МИХАЙЛОВ
Управляващ партньор
Brand New Vision
 
ЕКАТЕРИНА КОТЕВА
Управител
Традека
 
ИВАЙЛО КУНЕВ
Управител
Retail in Detail
 
ХРИСТО РАДИЧЕВ
Управител
Mediapost Hit Mail
 
ЮЛИАН ДОБРЕВ
Управител
BluePo!nt
 
ЕЛИНА ПУЛЧЕВА
Редактор
списание PROGRESSIVE
 
КАТЯ ДЖАТОВА
Главен редактор
списание PROGRESSIVE