Номинация от партньор / Най-добър Магазин 2021 (под 1000 кв. м)

Кой може да бъде номиниран?
 

Новооткрити търговски обекти или реновирани магазини с площ по-малка от 1000 кв. м, които могат да са част от голяма верига или да оперират самостоятелно. Необходимо е да бъдат описани всички нововъведения в магазина,които според вас отличават търговския обект. Такива могат да бъдат иновативен интериор, иновативен мърчандайзинг, онлайн доставки, мобилни приложения, иновативни дисплеи в магазина, добре развити щандове от типа „Food-to-go”, готова храна за вкъщи, богат био кът/асортимент, биоразградими опаковки на продуктите/пликове, иновативни промоции, онлайн брошури, детски кът, благотворителни дейности, въведени стандарти за екологично и енергийно ефективно строителство, оборудване, което щади околната среда, или иновативна „зелена“ климатична система в магазина.

 

Важно: Информацията, изпратена в тези формуляри ще остане конфиденциална и няма да бъде оповестявана публично и ще достигне единствено до членовете на Журито, което ще избере финалистите. И тъй като знаем колко важна е поверителността на всякакъв вид данни, членовете на Журито са подписали предварително договор за конфиденциалност.

 

Моля, имайте предвид, че полетата със звезда (*) са задължителни, за да бъде регистрацията приета за валидна. За да увеличите максимално шансовете си за преминаване на следващ етап, моля, дайте колкото се може повече аргументирани и изчерпателни отговори на задължителните и незадължителни въпроси.