Организатор
PROGRESSIVE
Основни Партньори
Coca Cola BILLA BAT
Спонсори
Beology ROIS BROSHURA.BG PRESIDENT 50 YEARS Parmalat Galbani TERRA TANGRA CANTI PHILADELPHIA ARLA ANTICA PASTERIA MONTE ZOTTARELLA LURPAK JOGOBELLA PALADIN АЗ ЯМ IZI JDE JACOBS STARK SELPAK Pobeda ИВЕЛ СТИЛ М Si Commercial Мастер Шоколатиер DOMA Девин IBCS DOVE Vodka Czarskaya Aperol Spritz 12 OUZO Jim Beam CAMPARI Persil Bref Perwoll Somat K2R Algida Eskimo Magic Go4Raw ACTIVIA ACTIMEL DANONE GoodMills AROMA ASTERA ЗДРАВЕ ЧИСТО Pedigree MARS whiskas
Технически партньор
Congress Engineering
CEO Talk - Паралелна сесия

Лидерски умения

Владимир Борачев, Вдъхновяващ лидер и коуч

Тема: Пътешествие за лидери

След успешното си гостуване през 2017 г., Владимир Борачев отново ще бъде наш гост на IX PROGRESSIVE Конференция - 17 май в рамките на формата, наречен CEO Talk. Ръководителите и предприемачите ще имат възможност през тези два часа да дискутират с Владимир практични казуси и въпроси свързани с наемането, управлението, мотивацията и развитието на хора.


Владимир Борачев е усмихнат, заразителен и енергичен лидер, коуч и лектор. Той има зад гърба си солиден професионален опит в развитието и мотивирането на 11 успешни екипи в сферата на продажбите, маркетинга и бизнес управлението в две водещи организации – Xerox и Avon Cosmetics.

От 1995 г. до 2005 г. Владимир работи за Xerox Corporation в региона на Централна и Източна Европа, Египет и Турция. За периода преминава през девет различни позиции, от които седем ръководни. На последната си длъжност отговаря за едно от трите основни бизнес направления на фирмата - Xerox Engineering Systems - за Централна и Източна Европа, Египет и Турция.

През 2005 г. Владимир Борачев се присъединява към екипа на Avon Cosmetics в региона на Централна и Източна Европа като Търговски директор за България, a в последствие - и за Македония и Албания. От края на 2007 г. той поема фирменото управление за трите държави, а от средата на 2009 г. вече е Управляващ директор за България, Унгария, Сърбия, Македония, Албания и Черна гора.

На базата на богатия си ръководен опит, той подкрепя ръководители от различни нива като коуч и ментор и преподава курс по „Лидерска комуникация” в Магистърската програма за ръководни кадри (EMBA) на Американския Уиверситет в България (2010 - 2017 г.). През януари 2018 г. Владимир лансира 1-ви Випуск на своя авторска и практична програма за развитие на ръководители "Пътешествие за лидери с Владимир Борачев".

Владимир притежава степен Бакалавър по Бизнес Администрация от Американския Университет в България и Магистърска степен по Бизнес Администрация (MBA) от IESE Business School, Испания. Той е сертифициран и акредитиран коуч (PCC) към Международната Коуч Федерация (ICF) и ментор към световната мрежа за предприемачи Endeavor.

Владимир приема за свой най-голям професионален успех развитието на хората, с които работи, като по-добри личности и професионалисти.