Организатор
PROGRESSIVE
Основни Партньори
Coca Cola BILLA BAT
Спонсори
Beology ROIS BROSHURA.BG PRESIDENT 50 YEARS Parmalat Galbani TERRA TANGRA CANTI PHILADELPHIA ARLA ANTICA PASTERIA MONTE ZOTTARELLA LURPAK JOGOBELLA PALADIN АЗ ЯМ IZI JDE JACOBS STARK SELPAK Pobeda ИВЕЛ СТИЛ М Si Commercial Мастер Шоколатиер DOMA Девин IBCS DOVE Vodka Czarskaya Aperol Spritz 12 OUZO Jim Beam CAMPARI Persil Bref Perwoll Somat K2R Algida Eskimo Magic Go4Raw ACTIVIA ACTIMEL DANONE GoodMills AROMA ASTERA ЗДРАВЕ ЧИСТО Pedigree MARS whiskas
Технически партньор
Congress Engineering
Специален гост - лектор

Търговски вериги & Стратегии

Кешия Уолвин , Ритейл анализатор, IGD

Кешия се присъединява към IGD през 2015 г. и отговаря за проучвания в Германия, Австрия и Швейцария, а освен това следи и развитието на водещите търговци в САЩ.

Основните й отговорности включват провеждането на пътувания с цел проучвания на ключови пазари, посещения на магазини и ангажиране с търговци и производители, чрез които да осигури микс от изследователски наблюдения за нуждите на ритейл анализите на IGD.

Преди да постъпи на работа в IGD, Кешия е работила в Tesco за период от 4 години. Образованието си е получила от университета в Съсекс.


IGD е водеща компания за проучване на пазарите и източник на информация за потребителски стоки и индустрии в световен мащаб. Компанията е създадена преди повече от 100 години и чрез анализите си допринася за професионалното развитие на хората, работещи на всички нива в търговията и производство на потребителски стоки.