Номинация от партньор / Най-добра Собствена Марка

Кой може да се номинира?

 

Дали става въпрос за пускането му отново, развиването на бранд, или просто нов търговски или маркетингов подход, това отличие признава търговските и бързооборотни марки, които успяват да отговорят на новите пазарни тенденции, както и на непрекъснато променящите се потребителски нужди.

 

В тази категория могат да се самономинират дистрибутори на бързооборотни стоки и търговски вериги / търговци, които оперират на местния пазар със собствени марки лансирани или ребрандирани през 2023 г.

 

Важно: Информацията, изпратена в тези формуляри ще остане конфиденциална и няма да бъде оповестявана публично и ще достигне единствено до членовете на Журито, което ще избере финалистите. И тъй като знаем колко важна е поверителността на всякакъв вид данни, членовете на Журито са подписали предварително договор за конфиденциалност.

 

Моля, попълнете полетата по-долу. Секциите „Име на бранда“, „Име на компанията“ и „Аргумент за номинация“ са задължителни, за да бъде регистрацията приета за валидна. За да увеличите максимално шансовете си за преминаване на следващ етап, моля, дайте колкото се може повече аргументирани и изчерпателни отговори на задължителните и незадължителни въпроси.