Номинация на партньор / Най-добри FMCG e-commerce инициатива (продукт или услуга)

Кой може да бъде номиниран?

 

Търговци, производители или дистрибутори, които са инвестирали в развитието на канала за електронна търговия било то чрез въвеждането на най-новите технологии или чрез подобряването на функционалността и разширяването на платформите или мобилните апликации за онлайн пазаруване през 2023 г .

 

Важно: Информацията, изпратена в тези формуляри ще остане конфиденциална и няма да бъде оповестявана публично и ще достигне единствено до членовете на Журито, което ще избере финалистите. И тъй като знаем колко важна е поверителността на всякакъв вид данни, членовете на Журито са подписали предварително договор за конфиденциалност.

 

Моля, имайте предвид, че полетата със звезда (*) са задължителни, за да бъде регистрацията приета за валидна. За да увеличите максимално шансовете си за преминаване на следващ етап, моля, дайте колкото се може повече аргументирани и изчерпателни отговори на задължителните и незадължителни въпроси. За да увеличите максимално шансовете си за преминаване на следващ етап, моля, дайте колкото се може повече аргументирани и изчерпателни отговори на задължителните и незадължителни въпроси.