Номинация от партньор / Най-добър Международен Ритейлър

Кой може да бъде номиниран?

 

Търговците, които са част от семейството на международна търговска верига и реализират оборот от повече от 50 млн. лв. за 2023 г. и присъстват на пазара с различни формати магазини – хипермаркети, супермаркети, удобни магазини и дискаунтъри. Хипермаркетите/Супeрмаркетите на въпросните търговци трябва да са с площ, задължително по-голяма от 300 кв. метра и с над 10 каси за обслужване на клиентите.

 

Важно: Компании, които са били победители 3 поредни години в тази категория не могат да се номинират 

 

Информацията, изпратена в тези формуляри ще остане конфиденциална и няма да бъде оповестявана публично и ще достигне единствено до членовете на Журито, което ще избере финалистите. И тъй като знаем колко важна е поверителността на всякакъв вид данни, членовете на Журито са подписали предварително договор за конфиденциалност.

 

Моля, попълнете полетата по-долу. Секциите „Име на компанията“ и „Аргумент за номинация“ са задължителни, за да бъде регистрацията приета за валидна. За да увеличите максимално шансовете си за преминаване на следващ етап, моля, дайте колкото се може повече аргументирани и изчерпателни отговори на задължителните и незадължителни въпроси.