Регистрирай се сега! Register now! PROGRESSIVE AWARDS ГЛАСУВАЙ VOTE FOR PROGRESSIVE AWARDS

 

Retail in 2021: The year after pandemic

12 конференция, 7-8 ОКТОМВРИ 2021

         Във връзка със заповед на министъра на здравеопазването от 2 септември ви информираме, че до PROGRESSIVE Конференция & AWARDS ще бъдат допуснати само делегати, които са ваксинирани, преболедували Covid-19, или предоставят негативен резултат от направен антигенен или PCR тест.

Организацията на събитията налага и някои промени:

 1. Датата, на която ще бъдат връчени PROGRESSIVE AWARDS се променя – 30 септември 2021 г., като мястото на провеждане също е ново – Inter Expo Center, зала Витоша. През следващата седмица ще изготвим и ще ви изпратим подробна програма за събитието.


 1. Датите за провеждане на PROGRESSIVE Конференция остават същите – 7 и 8 октомври 2021 г., като се запазва и първоначално обявената локация – хотел Маринела в София.
   

  Важно: За PROGRESSIVE Конференция антигенни тестове с натривки от устната кухина, могат да бъдат направени на място в хотел Маринела. Таксата за теста на всички участници, ще бъде платена от организатора (PROGRESSIVE България). Времето за отчитане на резултата е 10 минути.

 Събитията ще бъдат обезопасени с оборудване за пречистване на въздуха.


ОТСТЪПКИ:
Ексклузивните отстъпки за регистрация за конференция и награди ще са валидни до 19 септември! От 20 септември отстъпките намаляват!


С оглед на новите противоепидемични мерки, влезли в сила на 7 септември със Заповед № РД-01-748/02.09.2021 г. на министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров и по-конкретно точка 23 от заповедта, която касае провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, сме длъжни да ви информираме, че:

 • До Конференция и Награди ще бъдат допуснати само делегати, които имат сертификат за ваксинация, които са преболедували Covid-19, или такива, които предоставят негативен резултат от направен антигенен или PCR тест, направени съответно до 48 и до 72 часа преди събитията.

 • Конференцията и Наградите ще бъдат организирани в съответствие с всички указания на министъра за безопасното провеждане на подобен род събития и под контрола на Столична РЗИ.

В случай на промяна по програмата, датите на двете събития или отлагане на някое от тях поради независещи от нас обстоятелства, ще ви информираме своевременно.

Екипът на PROGRESSIVE

В рамките на основната тема RETAIL IN 2021: The Year After Pandemic конференцията на PROGRESSIVE, най-голямото бизнес събитие в търговията с бързооборотни стоки, ще събере около 250 професионалисти на 7 и 8 октомври 2021 г. в зала София, хотел Маринела, гр. София.

 

В началото на 2020 г., нищо неподозиращи милиарди хора по света се сблъскаха с нещо, което преобърна животa на всички буквално за седмици. Затворени граници, затруднено придвижване между отделните държави и континенти, изолация, спрели бизнеси – и хиляди губещи в резултат.

Причината съвсем не бе икономическа криза - сполетя ни пандемия. Тя, дори и без да доведе веднага до рецесия, създаде повече страх и несигурност в системата.

 

След първоначалната паника производителите и търговците по света бързо се съвзеха и реагираха според ситуацията, променяйки моделите си на работа. Бизнесът стана повече онлайн отколкото офлайн, търговците веднага започнаха да се преориентират към преобладаващи продажби през интернет. Така Covid-19 успя да предизвика прогрес у преобладаващата част от бизнеса само за няколко месеца, за който иначе щяха да са необходими години.

 

2021 г. започна с надеждата, че ваксините магически ще ни върнат към нормалния ритъм на работа и на живот. Дали това е така, няма как да знаем до края на тази, а може би и до средата на другата година. Със сигурност обаче някои новосъздадени навици и бизнес модели в безизходицата на 2020 г. ще останат завинаги. Какво ще се промени трайно при търговията? Какво ще се промени трайно при производството? Какво ще продължат да търсят потребителите? Всичко това метафорично ще узнаем "в годината след пандемията”.

 

А дотогава, можем да се подготвим за предстоящото, като се съберем отново, по време на 12 PROGRESSIVE Конференция, където ще се постараем за пореден път да бъдем полезни с най-необходимото за всеки бързооборотен бизнес, така че да планира работата си в неясното бъдеще.

 

Конференцията на сп. PROGRESSIVE е идеалното място за среща между търговците на дребно с бързооборотни стоки, експертите в областта, както и компаниите, които имат смелост да бъдат иноватори и да се развиват.

 

 

защо да присъствате?

 • Ще чуете най-новите данни за развитието на търговията с бързооборотни стоки;
 • Ще разберете какви са гледните точки на най-добрите анализатори за тенденциите на пазара;
 • Ще получите практически идеи, с които да развиете вашия бизнес;
 • Ще създадете дългосрочни и ефективни професионални контакти с колеги от вашия и други браншове;
 • Ще обогатите знанията си, за да увеличите своята конкурентноспособност;
 • Ще станете част от елита на индустрията;
 •  

 

 

65% – са присътвали на повече от една конференция

 

 

77% – ще присъстват и на следващата конференция

 

 

 

 

за кого е предназначено събитието?

 

Призната като най-важното място за срещи в календара на събитията за търговия на дребно, конференцията на PROGRESSIVE – Retail Network, ежегодно събира над 250 делегати от различните нива на управление – членове на управителни съвети, собственици и управители на фирми за производство и дистрибуция на бързооборотни стоки, компании за търговия на дребно, агенции за проучване на пазара, консултантски услуги и други.

 • Собственици
 • Изпълнителни директори
 • Търговски директори
 • Директори Продажби
 • Оперативни директори
 • Маркетинг директори
 • КАМ мениджъри
 • Мениджъри Бизнес развитие
 • Бранд мениджъри
 • Управители на търговски обекти