Регистрирай се сега! Register now! VOTE FOR PROGRESSIVE AWARDS

Лектори

Специални гост-лектори

Галина Костова

Консултант и Бизнес Обучител

SMART-leading is HEART-leading

Галина Костова е утвърден професионалист с дългогодишен опит в управлението на бизнеси, процеси и хора. Вдъхновяващ и амбициозен лидер по думите на многобройните си колеги, партньори и клиенти. Призванието ѝ е да създава и развива настоящи и бъдещи лидери и екипи от професионалисти, които разбират и водят сърцата на хората към повече ангажираност на работното място и устойчиви във времето бизнес резултати.

 

Галина определя себе си като посланик на емоционалната интелигентност в бизнеса и от края на 2023 г., в партньорство с д-р Диляна Дочева в „Дочева и Партньори“, работи като Консултант и Бизнес Обучител за повече емоционално интелигентни компании и лидери в България.

 

През респектиращия си 22-годишен професионален бизнес опит в „Хенкел България“ Галина Костова изкачва цялата стълбица на успеха, започвайки от стажант в маркетинг и продажби през 2000 г. и достигайки през 2008 г. до най-високото ниво в йерархията – Генерален Директор на бизнес направление Beauty Care, а от 2019 г. е и Президент на цялата компания в България.  През 2023 г. Галина ръководи българския офис на Elton Group – водеща международна компания, дистрибутор на суровини за различните направления на химическата и хранително-вкусовата промишленост, за производството на козметика и перилни препарати и пр.

 


Да си лидер не е просто да си формален ръководител, да си лидер е да си „сърцевед“

 

Умният лидер работи с емоциите на хората, навигира през отрицателните и създава положителни. Тези емоции работят директно за него, за ръководения от него екип или цяла организация. Влияят на всичко – на климат, култура, ангажираност и в крайна сметка на постиганите резултати.

А как го прави лидерът на практика? Чрез простички ежедневни неща, ежедневни поведения на работното място. Тези простички, „ежедневни неща“ се наричат емоционална интелигентност. Те директно управляват поведението на хората, решенията и в крайна сметка се отразяват и на резултатите. Тези „простички неща“ уж ги знаят лидерите, ама не съвсем. Понякога ги правят, ама не много често.

Ще поговорим за умното лидерство чрез простички ежедневни поведения на работното място. Защото да си лидер не е просто да си формален ръководител, да си лидер е да си „сърцевед“.


Владимир Чириков

Пазарен анализатор "Търговия с бързооборотни стоки"

Владимир Чириков е дългогодишен пазарен анализатор в сектора "Търговия с бързооборотни стоки". В близо 15 годишната си практика Владимир подпомага компаниите с предоставянето на аналитична и актуална информация за вземането на различни стратегически управленски решения свързани с оценка на конкуренцията, идентифициране на партньори, представяне и анализ на развитието и динамиката на различни сегменти от пазара.

 

Владимир е Магистър по Стопанско управление от Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски” и независим консултант към списание PROGRESSIVE.

 


Гост - лектори

Рени Яврийска

Консюмър Пенъл България ГфК ЕООД

Рени Яврийска се занимава с маркетингови проучвания от 15 години, като работи в различни сфери от тази област, както и с различни методологии.

От 2020 година Рени е част от екипа на Потребителски панел на GfK България. 


NielsenIQ България

Очаквайте скоро!


Даньо Димитров

Изпълнителен директор, JTN

Даньо Димитров работи в областта на пазарните проучвания и маркетинга от над 18 години. С комплексен опит в пазарните проучвания онлайн, той е работил по широк диапазон от проекти на национално и международно ниво, обслужвайки клиенти на 5 континента. Има професионален интерес в сферата на подобряване на „респондентското преживяване“ и оптимизация на анкетния дизайн. От началото на 2014 г. е изпълнителен директор на „Джей Ти Ен Рисърч” (JTN Research), една от най-големите агенции за пазарни онлайн проучвания в Централна и Източна Европа, притежаваща 48 собствени респондентски панела в целия свят и провеждаща няколко хиляди проучвания всяка година.

 

Даньо е бакалавър по международни отношения от УНСС и успешно завършил EMBA програмата на Американския университет в България.


Sales Lab - Паралелна сесия

Marketing Corner - Паралелна сесия

Участници в Дискусионен Панел

Стани лектор
За да научите как може да станете лектор на конференцията на списание PROGRESSIVE, моля свържете се с:
Катя Джатова
e-mail: k.dzhatova@cmg-bg.com